Selecteer een pagina

De paardenwagen kan op afspraak tussen 08:00 en 17:00 worden opgehaald en worden terug gebracht. In overleg is er eventueel een mogelijkheid om de auto later op de avond of de volgende ochtend om 08:00 terug te brengen. Wanneer de auto door welke reden dan ook te laat wordt opgeleverd, ben ik genoodzaakt een extra dag in rekening te brengen.

 De paardenwagen zal schoon en afgetankt aangeleverd worden, zo verwachten wij de auto uiteraard ook weer terug. Mocht dat niet het geval zijn worden er €80 schoonmaak kosten in rekening gebracht.

Voor aanvang vragen u uw legitimatie(kopie voor en achterzijde) en persoonsgegevens te mailen. Zo hoeft u alleen nog het contract te ondertekenen en kunt u snel op pad!

 

Tarieven

Dag                        €150

Weekend*              €300

Week                     €615

 

Dag                                                    €150

Weekend*                                          €300

Week                                                  €615

 

*De auto kan in overleg vrijdag avond vanaf 17:00 opgehaald worden en voor maandag 09:00 terug gebracht worden.

Extra opties

Stro                                    €15

Gevuld hooinet                  €15

Eindschoonmaak               €80

 

Stro                                                                              €15

Gevuld hooinet                                                             €15

Eindschoonmaak                                                         €80

 

De prijzen zijn inclusief 100 vrije kilometers per dag. Daarna wordt 0,25 p/km gerekend. De tarieven zijn exclusief Borg(€650). Alle prijzen zijn excl. 21% btw.  Het te betalen bedrag dient voor aanvang betaald te zijn of bij aanvang contant overhandigd te worden.

Identificatie

Voor aanvang van de huurperiode dient u een kopie van uw rijbewijs(voor en achterzijde) en persoonlijke gegevens te mailen.

Annuleren

Tot 48 uur van te voren kan kosteloos geannuleerd worden. Daarna worden 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij annulering tot 24 uur van te voren wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

 

 

Verzekering

De paardenwagen is allrisk verzekerd (bij schade aan de auto is er een eigen risico van €1000 excl. btw of €1500 excl. btw bij schade aan derden van kracht.

Het volgende is niet meeverzekerd:

Schade aangebracht door de paarden.

Schade aan het onderstel en/of als gevolg van het niet goed inschatten van de hoogte(bijvoorbeeld tunnel/viadukt) zijn niet meeverzekerd.

Alle schades dienen direct worden gemeld.

 

Exclusief

Borg

Bedraagt €650 en zal na goedkeuring van de auto en na eventuele verrekening van de kilometers en kosten binnen 10 werkdagen weer terug worden gestort

Brandstof(diesel)

Eventuele boetes

Eventuele schoonmaakkosten

Eventuele schade aan de paarden.